torstai 3. toukokuuta 2012

Abiturienttimme ja lajilinjan valmentajamme voittivat SM-kultaa

Abiturienttimme Elviss Krastins ja lentopallolinjamme valmentaja Toni Vahela toivat VaLePan voittoisan joukkueen kanssa lentopallon SM-kultaa Sastamalaan. Lämpimät onnittelut koko koulumme väen puolesta! Kultamitali on myös tunnustus ahkerasta ja tavoitteellisesta junioritoiminnasta, toimivasta verkostoyhteistyöstä ja mittavasta määrästä talkootyötä.

Lukiomme lentopallolinjalla on tällä hetkellä 23 opiskelijaa. Tarjoamme innokkaille ja salibandyssa tai lentopallossa eteenpäin pyrkiville sekä tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille lajivalmennuskursseja. Samalla tarjoamme mahdollisuuden opiskella ja pelata täysipainoisesti. Salibandy- ja lentopallokursseja on valittavana 10, jotka opiskelija voi laskea osaksi opintojaan. Tarjoamme yksilöllistä valmennusta, jossa voidaan paneutua henkilökohtaisten ominaisuuksien kehittämiseen sekä lajitaidoissa että fyysisessä harjoittelussa.

Harjoittelua ohjaa yksilöllinen ohjelma, joka laaditaan yhdessä seuravalmentajan ja pelaajan kanssa. Harjoitukset täydentävät seuraharjoittelua ja antavat mahdollisuuksia kehittää niitä ominaisuuksia, joihin seuraharjoituksissa ei ole aikaa tai mahdollisuuksia keskittyä. Vammalan lukion salibandy- ja lentopallolinjalla ei ole omajoukkuetta, vaan pelaajat edustavat omaa seuraansa ja saavat opintojensa ohella mahdollisuuden harjoitella päiväsaikaan yksilöllisesti linjan valmentajan johdolla. VaLePa on tärkeä lajilinjojemme yhteistyökumppani.

Katso video kultajuhlista Tyrvään Sanomien kotisivuilta: KULTAJUHLAT



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti