perjantai 3. helmikuuta 2012

Avoin ilta ysien vanhemmille

Vammalan lukiolla järjestettiin torstaina 2.2. avoin ilta lukioon aikoville ysiluokkalaisille ja heidän vanhemmilleen. Illan aikana esiteltiin lukion monipuolista toimintaa, ammattilukiovaihtoehtoa ja kerrottiin lukiosta suorimpana väylänä yliopistoon ja ammattikorkeakouluihin. Yli satavuotias perinteikäs lukiomme on akateemisesti ansioitunut - ylioppilastutkintotuloksemme ovat useana vuonna olleet maan keskitasoa paremmat.

Opiskelijakuntamme edustajat esittelivät kuvashown avulla tapahtumia lukuvuoden varrelta. Opintomatkat kotimaahan ja ulkomaille, erilaiset teemapäivät, tapahtumat sekä vanhojen päivät ja penkkarit elävöittävät meidän lukion väen arkea. Lukio on siis todella muutakin kuin lukemista. Sastamalan lukioissa on lukuaineiden lisäksi tarjolla mittava valikoima kansainvälisyyskursseja, taito- ja taideaineita sekä elämyksellisiä kursseja kuten ilmaisutaito ja metsävaellus.

Opettajakunta oli järjestänyt oppiainekohtaiset messuosastot, joissa sai kysellä lisätietoa kunkin oppiaineen opiskelusta ja oppimateriaaleista. Osastoilla kierreltiinkin vilkkaasti saamassa opastusta kurssivalintoihin. Lämmin kiitos kaikille onnistuneeseen iltaan osallistuneille!







                                                     (Kuvat lehtori Teresa Galenius)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti