torstai 12. tammikuuta 2012

Hyvää uutta vuotta kaikki verkostolukiolaiset!
Olemme palanneet työn touhuun virkistävän joululoman jälkeen.
Tällä viikolla olemme sorvanneet ahkerasti sopimusluonnosta kannettavista koneista tulevan lukuvuoden ykkösluokkalaisille. Joulutauon aikana on aloitettu langattomien tietoverkkojen rakennus- ja perusparannustyöt. Työ valmistuu helmikuun loppuun mennessä ja sen jälkeen kaikissa kolmessa lukiokiinteistössä on käytössä langaton verkko. Testaus ja säätötyöt jatkuvat pitkälle kevääseen jotta syksyllä 2012 kaikki on valmista kannettavien tietokoneiden tuloon ja tvt:n opetuskäyttöön. Kartoitamme kevään aikana kyselyillä opiskelijoidemme ja opettajakuntamme tvt-osaamista ja mielipiteitä tvt:n käytöstä nykykoulussa ja  tulevaisuudessa.
Kevätlukukaudella opettajamme kouluttautuvat aktiivisesti tvt:n opetuskäytön alueella. Pääsimme mukaan Suomen eOppimiskeskuksen Open Päivitys-koulutuskokonaisuuteen, jossa opettajamme päivittävät osaamistaan mm. sosiaalisen median välineiden hallintaan liittyen. Olemme päättäneet, että tulevana lukuvuonna hyödynnämme tietoverkkoa mm. itsenäisten kurssisuoritusten ohjaamisessa. Jokainen opettaja myös hyödyntää jokaisessa jaksossa vähintään yhdellä kurssilla tieto- ja viestintäteknologiaa kunkin oppiaineen luonteeseen sopivalla tavalla.
Tulossa on jälleen mielenkiintoinen ja haasteita tarjoava kevätkausi. Yhteistuumin kehitämme verkostolukiotamme entistäkin paremmin opiskelijoitamme palvelevaksi. Menestyksekästä ja voimaannuttavaa opintovuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti